De aanslagen in Parijs zijn nog niet opgeëist, maar het is duidelijk dat een groot terreurnetwerk er achter zit. Dat vertelt VTM NIEUWS-journalist Faroek Özgünes. "Dat zie je aan de manier waarop de terroristen te werk zijn gegaan: zwaar bewapend en met explosieven."

In het Stade de France werd een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tussen Frankrijk en Duitsland. Tijdens de match waren duidelijk explosies en geweerschoten te horen. De wedstrijd werd niet onmiddellijk stilgelegd, er bestond wel veel verwarring.

De aanslagen in Parijs zijn nog niet opgeëist, maar het is duidelijk dat een groot terreurnetwerk er achter zit. Dat vertelt VTM NIEUWS-journalist Faroek Özgünes. "Dat zie je aan de manier waarop de terroristen te werk zijn gegaan: zwaar bewapend en met explosieven."In het Stade de France werd een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tussen Frankrijk en Duitsland. Tijdens de match waren duidelijk explosies en geweerschoten te horen. De wedstrijd werd niet onmiddellijk stilgelegd, er bestond wel veel verwarring.