Ze halen 'veiligheidsredenen' aan. Er is sprake van 'te veel bedreigingen' uit de eigen groep aan het adres van zij die met de Franse eerste minister zouden gaan praten. Premier Philippe had maandag al overleg met onder meer de vertegenwoordigers van de verschillende politieke partijen en praat dinsdag voort.

Maandagavond was er op het Elysée rond president Emmanuel Macron ook een ministerraad. Bedoeling is de knoop van het steeds gewelddadiger wordende protest van de gele hesjes te proberen ontwarren.

Ze halen 'veiligheidsredenen' aan. Er is sprake van 'te veel bedreigingen' uit de eigen groep aan het adres van zij die met de Franse eerste minister zouden gaan praten. Premier Philippe had maandag al overleg met onder meer de vertegenwoordigers van de verschillende politieke partijen en praat dinsdag voort. Maandagavond was er op het Elysée rond president Emmanuel Macron ook een ministerraad. Bedoeling is de knoop van het steeds gewelddadiger wordende protest van de gele hesjes te proberen ontwarren.