Dat berichten Iraakse media.

Volgens televisiezender Al Sumaria, die getuigen aan het woord liet, duurde de aanval een uur. Het is niet bekend in hoeverre de bombardementen verband houden met de bomaanslag eerder op de dag in de Turkse hoofdstad Ankara. Bij die bomaanslag kwamen minstens 28 mensen om. Er vielen ook 61 gewonden. De aanslag is nog niet opgeëist, maar de Turkse autoriteiten denken aan de PKK als een mogelijke piste. De Koerden hadden het in het verleden ook al gemunt op Turkse overheidsdoelen.

De Turkse president Erdogan had na de aanslag verklaard: "Onze vastberadenheid om dergelijke aanvallen in binnen- en buitenland te vergelden, wordt sterker met deze daden".

(Belga/RR)

Dat berichten Iraakse media. Volgens televisiezender Al Sumaria, die getuigen aan het woord liet, duurde de aanval een uur. Het is niet bekend in hoeverre de bombardementen verband houden met de bomaanslag eerder op de dag in de Turkse hoofdstad Ankara. Bij die bomaanslag kwamen minstens 28 mensen om. Er vielen ook 61 gewonden. De aanslag is nog niet opgeëist, maar de Turkse autoriteiten denken aan de PKK als een mogelijke piste. De Koerden hadden het in het verleden ook al gemunt op Turkse overheidsdoelen.De Turkse president Erdogan had na de aanslag verklaard: "Onze vastberadenheid om dergelijke aanvallen in binnen- en buitenland te vergelden, wordt sterker met deze daden".(Belga/RR)