Het Amerikaanse magazine Time, zo meldt de president in zijn tweet, heeft gebeld met de mededeling dat Donald Trump 'waarschijnlijk' voor het tweede jaar op rij verkozen zou worden tot persoon van het jaar. Hij schrijft 'waarschijnlijk' in hoofdletters. Trump werd gevraagd om toe te zeggen voor een bijhorend interview en een fotoshoot, aldus de tweet, maar hij bedankte. 'Ik zei dat het waarschijnlijk niet goed is en heb er afstand van gedaan. Toch bedankt!'

Time heeft voorlopig nog niet gereageerd.

Voor hij vorig jaar echt 'persoon van het jaar' van Time werd, had Trump al valse titels laten produceren, en valse Time covers, waarmee hij muren van eigendommen versierde.

Of Trump echt een tweede keer de prijs zou hebben gewonnen is nog de vraag.

Tot 3 december kunnen Time-lezers stemmen op hun persoon van het jaar, en in vroege resultaten lag de president zeker niet aan de leiding. De vroege leider was Carmen Yulin Cruz, burgemeester van San Juan op Puerto Rico, die nadat een orkaan het eiland grotendeels had vernietigd een robbertje uitvocht met de president over het uitblijven van noodhulp. Volgens The Independent zou intussen zangeres Taylor Swift de leiding veroverd hebben. Enkele dagen na het afsluiten van de peiling maakt het magazine de winnaar bekend.

Golfen

Ondertussen ging Trump vrijdag - tussen telefoongesprekken met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan en de Egyptische president Abdul Fatah al-Sisi door - 'snel' even vier uur lang golfen in zijn eigen club in Jupiter (Florida) met de professionele golfers Tiger Woods en Dustin Johnson. Het was al de 80ste keer sinds hij in januari president werd dat Trump een balletje ging slaan, zo berekende de nieuwszender CNN. Dat is enigzins opmerkelijk, aangezien Trump tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen, en zelfs daarvoor nog, meerdere keren uithaalde naar zijn voorganger en golfliefhebber Barack Obama. Die zou zich als president niet kunnen veroorloven om tijd door te brengen op de golfbaan, luidde het toen, en hij zou alleen golfen als hij ondertussen staatszaken zou kunnen bespreken.

Obama bracht destijds veel minder tijd op een golfbaan door dan Trump nu.

Het Amerikaanse magazine Time, zo meldt de president in zijn tweet, heeft gebeld met de mededeling dat Donald Trump 'waarschijnlijk' voor het tweede jaar op rij verkozen zou worden tot persoon van het jaar. Hij schrijft 'waarschijnlijk' in hoofdletters. Trump werd gevraagd om toe te zeggen voor een bijhorend interview en een fotoshoot, aldus de tweet, maar hij bedankte. 'Ik zei dat het waarschijnlijk niet goed is en heb er afstand van gedaan. Toch bedankt!' Time heeft voorlopig nog niet gereageerd.Voor hij vorig jaar echt 'persoon van het jaar' van Time werd, had Trump al valse titels laten produceren, en valse Time covers, waarmee hij muren van eigendommen versierde. Of Trump echt een tweede keer de prijs zou hebben gewonnen is nog de vraag. Tot 3 december kunnen Time-lezers stemmen op hun persoon van het jaar, en in vroege resultaten lag de president zeker niet aan de leiding. De vroege leider was Carmen Yulin Cruz, burgemeester van San Juan op Puerto Rico, die nadat een orkaan het eiland grotendeels had vernietigd een robbertje uitvocht met de president over het uitblijven van noodhulp. Volgens The Independent zou intussen zangeres Taylor Swift de leiding veroverd hebben. Enkele dagen na het afsluiten van de peiling maakt het magazine de winnaar bekend.Ondertussen ging Trump vrijdag - tussen telefoongesprekken met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan en de Egyptische president Abdul Fatah al-Sisi door - 'snel' even vier uur lang golfen in zijn eigen club in Jupiter (Florida) met de professionele golfers Tiger Woods en Dustin Johnson. Het was al de 80ste keer sinds hij in januari president werd dat Trump een balletje ging slaan, zo berekende de nieuwszender CNN. Dat is enigzins opmerkelijk, aangezien Trump tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen, en zelfs daarvoor nog, meerdere keren uithaalde naar zijn voorganger en golfliefhebber Barack Obama. Die zou zich als president niet kunnen veroorloven om tijd door te brengen op de golfbaan, luidde het toen, en hij zou alleen golfen als hij ondertussen staatszaken zou kunnen bespreken. Obama bracht destijds veel minder tijd op een golfbaan door dan Trump nu.