Scotland Yard kreeg omstreeks 20.15 uur (21.15 uur Belgische tijd) een melding dat het dak van het Appolo Theatre was ingestort. Daar werd op dat ogenblik de voorstelling 'The Curious Incident Of The Dog in the Night-time' opgevoerd. De hulpdiensten kwamen meteen massaal ter plaatse.

Van de 88 gewonden zijn er zeven ernstig aan toe. Volgens de brandweer zou een balkon zijn neergestort op de toeschouwers. Vallend puin kwam terecht op de toeschouwers, die zich in paniek een weg naar buiten baanden. Volgens de politie ligt niemand meer onder het puin. Veel mensen hebben verwondingen aan het hoofd.

Het theater in de Londense West End telt 775 plaatsen en zou op het moment van de instorting zo goed als vol geweest zijn. het gebouw dateert uit 1901.(Belga/TV)

Scotland Yard kreeg omstreeks 20.15 uur (21.15 uur Belgische tijd) een melding dat het dak van het Appolo Theatre was ingestort. Daar werd op dat ogenblik de voorstelling 'The Curious Incident Of The Dog in the Night-time' opgevoerd. De hulpdiensten kwamen meteen massaal ter plaatse.Van de 88 gewonden zijn er zeven ernstig aan toe. Volgens de brandweer zou een balkon zijn neergestort op de toeschouwers. Vallend puin kwam terecht op de toeschouwers, die zich in paniek een weg naar buiten baanden. Volgens de politie ligt niemand meer onder het puin. Veel mensen hebben verwondingen aan het hoofd.Het theater in de Londense West End telt 775 plaatsen en zou op het moment van de instorting zo goed als vol geweest zijn. het gebouw dateert uit 1901.(Belga/TV)