Volgens de bron voerden gevechtsvliegtuigen luchtaanvallen uit op militaire stellingen tussen Abu Kamal (gouvernement Deir ez-Zor) en Hmeimim (gouvernement Latakia). Daarbij werden volgens Sana Syrische militaire doelwitten geviseerd.

Het Duitse persagentschap DPA bericht op basis van bronnen binnen de Syrische regering in Damascus dat militaire basissen gecontroleerd door de Iraanse Revolutionaire Garde het doelwit waren. Iraanse troepen en milities van de Libanese sjiitische beweging Hezbollah, die het regimeleger steunen, worden in Syrië wel vaker gebombardeerd. Die luchtaanvallen worden meestal toegewezen aan Israël, dat zelden bevestigt.

Nog een andere bron zegt aan het Franse persbureau AFP dat Islamitische Staat (IS) mogelijk het doelwit was. De internationale coalitie onder leiding van de VS is actief in het gouvernement Deir ez-Zor tegen de terreurgroep.

Volgens de bron voerden gevechtsvliegtuigen luchtaanvallen uit op militaire stellingen tussen Abu Kamal (gouvernement Deir ez-Zor) en Hmeimim (gouvernement Latakia). Daarbij werden volgens Sana Syrische militaire doelwitten geviseerd. Het Duitse persagentschap DPA bericht op basis van bronnen binnen de Syrische regering in Damascus dat militaire basissen gecontroleerd door de Iraanse Revolutionaire Garde het doelwit waren. Iraanse troepen en milities van de Libanese sjiitische beweging Hezbollah, die het regimeleger steunen, worden in Syrië wel vaker gebombardeerd. Die luchtaanvallen worden meestal toegewezen aan Israël, dat zelden bevestigt.Nog een andere bron zegt aan het Franse persbureau AFP dat Islamitische Staat (IS) mogelijk het doelwit was. De internationale coalitie onder leiding van de VS is actief in het gouvernement Deir ez-Zor tegen de terreurgroep.