In Groot-Brittannië kwamen bij twee verschillende incidenten twee mensen om. Het gaat om een man die levenloos werd teruggevonden in een rivier in het noorden van Engeland en een vrouw die verdronk in een rivier in de buurt van Bethesda, in Wales.

In Frankrijk zou volgens diverse media een 12-jarig kind zijn omgekomen nadat een muur van een woning was ingestort. Bij datzelfde incident raakte ook een 20-jarige jongeman zwaargewond. Intussen wordt in Frankrijk, voor de kust van Brest, een man van Russische origine vermist. Hij viel als gevolg van de slechte weersomstandigheden van een vrachtschip.

Het stormweer zorgde in de twee landen ook voor heel wat verkeershinder en zette tal van gezinnen zonder stroom. (Belga/TV)

In Groot-Brittannië kwamen bij twee verschillende incidenten twee mensen om. Het gaat om een man die levenloos werd teruggevonden in een rivier in het noorden van Engeland en een vrouw die verdronk in een rivier in de buurt van Bethesda, in Wales.In Frankrijk zou volgens diverse media een 12-jarig kind zijn omgekomen nadat een muur van een woning was ingestort. Bij datzelfde incident raakte ook een 20-jarige jongeman zwaargewond. Intussen wordt in Frankrijk, voor de kust van Brest, een man van Russische origine vermist. Hij viel als gevolg van de slechte weersomstandigheden van een vrachtschip.Het stormweer zorgde in de twee landen ook voor heel wat verkeershinder en zette tal van gezinnen zonder stroom. (Belga/TV)