De begeleider van de Nederlandse prins Friso bij diens ongeluk in Lech wordt niet vervolgd. Het Openbaar Ministerie heeft dat gemeld tegen de Oostenrijkse omroep ORF. De Oostenrijker Florian Moosbrugger was aanvankelijk aangeklaagd wegens het ongeluk waardoor prins Friso al sinds februari in coma ligt.

De twee vrienden waren aan het skiën in een gevaarlijk gebied toen Friso werd bedolven door een lawine.

Justitie seponeert de zaak omdat zowel Florian als Friso ervaren skiërs waren. "Ze wisten dat er bij het skiën op diepe sneeuw een lawine kan ontstaan." (Belga/INM)

De begeleider van de Nederlandse prins Friso bij diens ongeluk in Lech wordt niet vervolgd. Het Openbaar Ministerie heeft dat gemeld tegen de Oostenrijkse omroep ORF. De Oostenrijker Florian Moosbrugger was aanvankelijk aangeklaagd wegens het ongeluk waardoor prins Friso al sinds februari in coma ligt. De twee vrienden waren aan het skiën in een gevaarlijk gebied toen Friso werd bedolven door een lawine. Justitie seponeert de zaak omdat zowel Florian als Friso ervaren skiërs waren. "Ze wisten dat er bij het skiën op diepe sneeuw een lawine kan ontstaan." (Belga/INM)