De 66-jarige Russische ex-spion Sergej Skripal bevindt zich niet langer in kritieke toestand. Dat hebben zijn artsen in het Britse stadje Salisbury vrijdag meegedeeld. Zijn toestand verbetert snel, klinkt het.

Volgens de medische directeur van het ziekenhuis in Salisbury, reageert de ex-spion goed op zijn behandeling. Hij ligt net als zijn 33-jarige dochter Joelia al meer dan een maand in het ziekenhuis, nadat ze bewusteloos waren aangetroffen na vergiftiging met het zenuwgas novitsjok. Na de vergiftiging op 4 maart in Salisbury, legde de Britse regering de schuld voor de aanval bij Moskou. Daarop beslisten bijna dertig landen om alles samen meer dan 140 Russische diplomaten het land uit te zetten. In een tegenzet stuurt Rusland, dat zijn betrokkenheid ontkent, evenveel diplomaten terug naar hun land.

De 66-jarige Russische ex-spion Sergej Skripal bevindt zich niet langer in kritieke toestand. Dat hebben zijn artsen in het Britse stadje Salisbury vrijdag meegedeeld. Zijn toestand verbetert snel, klinkt het.Volgens de medische directeur van het ziekenhuis in Salisbury, reageert de ex-spion goed op zijn behandeling. Hij ligt net als zijn 33-jarige dochter Joelia al meer dan een maand in het ziekenhuis, nadat ze bewusteloos waren aangetroffen na vergiftiging met het zenuwgas novitsjok. Na de vergiftiging op 4 maart in Salisbury, legde de Britse regering de schuld voor de aanval bij Moskou. Daarop beslisten bijna dertig landen om alles samen meer dan 140 Russische diplomaten het land uit te zetten. In een tegenzet stuurt Rusland, dat zijn betrokkenheid ontkent, evenveel diplomaten terug naar hun land.