"Na lange reflectie en overleg besloot het koppel dat het beter is om apart te gaan wonen zodat ze aan de toekomst van hun relatie kunnen werken", aldus een woordvoerder. Of dat ook betekent dat ze officieel de scheiding gaan aanvragen, is nog niet bekend.

De twee leerden elkaar kennen in 1977 tijdens een tennistoernooi en trouwden in 1986. Ze kregen vier kinderen.

Schwarzenegger was tot januari gouverneur van de Amerikaanse staat Californië. Hij werd geboren in Oostenrijk en werd bekend als de bodybuilder in films als The Terminator en Predator. In 2003 werd hij politiek actief bij de Republikeinen. Nu zijn tweede ambtstermijn als gouverneur erop zit, wil hij graag terug de showbizz in.

Maria Shriver komt uit de familie van voormalig president John Kennedy en was journaliste voor NBC News tot haar man gouverneur werd.

De twee verklaren dat ze als ouders zullen blijven instaan voor de opvoeding van hun kinderen. (NC)

"Na lange reflectie en overleg besloot het koppel dat het beter is om apart te gaan wonen zodat ze aan de toekomst van hun relatie kunnen werken", aldus een woordvoerder. Of dat ook betekent dat ze officieel de scheiding gaan aanvragen, is nog niet bekend. De twee leerden elkaar kennen in 1977 tijdens een tennistoernooi en trouwden in 1986. Ze kregen vier kinderen. Schwarzenegger was tot januari gouverneur van de Amerikaanse staat Californië. Hij werd geboren in Oostenrijk en werd bekend als de bodybuilder in films als The Terminator en Predator. In 2003 werd hij politiek actief bij de Republikeinen. Nu zijn tweede ambtstermijn als gouverneur erop zit, wil hij graag terug de showbizz in. Maria Shriver komt uit de familie van voormalig president John Kennedy en was journaliste voor NBC News tot haar man gouverneur werd. De twee verklaren dat ze als ouders zullen blijven instaan voor de opvoeding van hun kinderen. (NC)