James Holmes, de man die afgelopen vrijdag in een bioscoop in Aurora, Colorado, twaalf mensen doodschoot, zou zijn plannen hebben aangekondigd. Hij schreef de details uitgebreid neer in een notaboekje, dat hij verstuurde naar een psychiater aan de universiteit van Colorado. Dat berichtte de Amerikaanse zender Fox News woensdag op zijn website.

Tekeningen

Het notaboekje bereikte de psychiater echter te laat. Het zat een week in zijn brievenbus en werd pas ontdekt na de moordpartij, aldus de nieuwszender.

Een politieman zegt aan de zender dat het boekje ook tekeningen bevatte, "die illustreerden wat hij wilde doen". (Belga/TV)

James Holmes, de man die afgelopen vrijdag in een bioscoop in Aurora, Colorado, twaalf mensen doodschoot, zou zijn plannen hebben aangekondigd. Hij schreef de details uitgebreid neer in een notaboekje, dat hij verstuurde naar een psychiater aan de universiteit van Colorado. Dat berichtte de Amerikaanse zender Fox News woensdag op zijn website.Tekeningen Het notaboekje bereikte de psychiater echter te laat. Het zat een week in zijn brievenbus en werd pas ontdekt na de moordpartij, aldus de nieuwszender. Een politieman zegt aan de zender dat het boekje ook tekeningen bevatte, "die illustreerden wat hij wilde doen". (Belga/TV)