De vragenlijst, die volgens internetgebruikers getuigde van slechte smaak, is enkele minuten later verwijderd van de website. Het agentschap bood onmiddellijk zijn verontschuldigingen aan.

"De quiz over de crash van de Boeing is verwijderd van de website van Ria. De verantwoordelijken zijn geschorst. We verontschuldigen ons bij onze lezers en zijn met ganser hart aan de zijde van de families van de slachtoffers", aldus het agentschap.

De Boeing van Malaysia Airlines was op weg van Amsterdam naar Kuala Lumpur op 17 juli 2014, toen het werd neergehaald tijdens een van de meest gewelddadige fases van het conflict tussen de Oekraïense regeringstroepen en de separatisten in het oosten.

Kiev en het Westen vermoeden dat de rebellen met een Boek-grondluchtraket uit Rusland het toestel hebben neergeschoten. Moskou en de rebellen ontkennen iedere betrokkenheid in de crash en schuiven de schuld op hun beurt naar de Oekraïense militairen. (Belga/TE)

De vragenlijst, die volgens internetgebruikers getuigde van slechte smaak, is enkele minuten later verwijderd van de website. Het agentschap bood onmiddellijk zijn verontschuldigingen aan. "De quiz over de crash van de Boeing is verwijderd van de website van Ria. De verantwoordelijken zijn geschorst. We verontschuldigen ons bij onze lezers en zijn met ganser hart aan de zijde van de families van de slachtoffers", aldus het agentschap. De Boeing van Malaysia Airlines was op weg van Amsterdam naar Kuala Lumpur op 17 juli 2014, toen het werd neergehaald tijdens een van de meest gewelddadige fases van het conflict tussen de Oekraïense regeringstroepen en de separatisten in het oosten. Kiev en het Westen vermoeden dat de rebellen met een Boek-grondluchtraket uit Rusland het toestel hebben neergeschoten. Moskou en de rebellen ontkennen iedere betrokkenheid in de crash en schuiven de schuld op hun beurt naar de Oekraïense militairen. (Belga/TE)