Het ruimtevaartbedrijf van ondernemer Elon Musk sprak tijdens de live-uitzending van de landing nog van een 'geweldige, zachte landing'. Maar op de beelden waren al vlammen te zien onderaan de raket die ploegen van SpaceX poogden te blussen. Enkele minuten later volgde een enorme knal die het ruimtetuig de lucht inslingerde, waarna het in stukken viel op de grond.

Met het 'Starship' wil SpaceX op termijn naar Mars reizen. Prototype SN10 was de derde test voor een suborbitale ruimtevlucht, waarbij dus geen baan om de Aarde bereikt wordt.

Het ruimtevaartbedrijf van ondernemer Elon Musk sprak tijdens de live-uitzending van de landing nog van een 'geweldige, zachte landing'. Maar op de beelden waren al vlammen te zien onderaan de raket die ploegen van SpaceX poogden te blussen. Enkele minuten later volgde een enorme knal die het ruimtetuig de lucht inslingerde, waarna het in stukken viel op de grond. Met het 'Starship' wil SpaceX op termijn naar Mars reizen. Prototype SN10 was de derde test voor een suborbitale ruimtevlucht, waarbij dus geen baan om de Aarde bereikt wordt.