Dat meldt de website van de Los Angeles Times zaterdag. Het nieuws werd eveneens overgenomen op de website van Het Nieuwsblad.

De Antwerpenaar verklaarde dat Palin neergeschoten moest worden, en dat enkel dan gerechtigheid zou geschieden. Het is niet duidelijk of er een onderzoek werd ingesteld naar de verschillende doodsbedreigingen.

De autoriteiten van Alaska maakten eerder aan een aantal media zowat 24.000 bladzijden over met daarin duizenden e-mails die Sarah Palin ontving en verzond toen ze gouverneur van Alaska was tussen december 2006 en juli 2009. (Belga)

Dat meldt de website van de Los Angeles Times zaterdag. Het nieuws werd eveneens overgenomen op de website van Het Nieuwsblad. De Antwerpenaar verklaarde dat Palin neergeschoten moest worden, en dat enkel dan gerechtigheid zou geschieden. Het is niet duidelijk of er een onderzoek werd ingesteld naar de verschillende doodsbedreigingen. De autoriteiten van Alaska maakten eerder aan een aantal media zowat 24.000 bladzijden over met daarin duizenden e-mails die Sarah Palin ontving en verzond toen ze gouverneur van Alaska was tussen december 2006 en juli 2009. (Belga)