Scotland Yard heeft een moordonderzoek geopend naar aanleiding van dit vijfde overlijden tijdens de rellen die Engeland nu al een week in de ban houden.

Aangevallen

In de Londense wijk Ealing raakte eerder deze week een man zwaar gewond bij het blussen van een gebouw. Hij werd aangevallen door relschoppers die wilden beletten dat het vuur geblust werd. Vannacht is de man bezweken aan zijn verwondingen.

Eerder werd een man doodgeschoten en werden drie mensen doodgereden door een automobilist.

Leger

In Londen en de andere Britse steden die afgelopen week het toneel waren van zware rellen, is het afgelopen nacht rustig gebleven. De Britse premier Cameron heeft de politie meer bevoegdheden gegeven om hard op te treden tegen relschoppers. Ook het leger mag nu worden ingezet bij rellen. (EE)

Scotland Yard heeft een moordonderzoek geopend naar aanleiding van dit vijfde overlijden tijdens de rellen die Engeland nu al een week in de ban houden. Aangevallen In de Londense wijk Ealing raakte eerder deze week een man zwaar gewond bij het blussen van een gebouw. Hij werd aangevallen door relschoppers die wilden beletten dat het vuur geblust werd. Vannacht is de man bezweken aan zijn verwondingen. Eerder werd een man doodgeschoten en werden drie mensen doodgereden door een automobilist.Leger In Londen en de andere Britse steden die afgelopen week het toneel waren van zware rellen, is het afgelopen nacht rustig gebleven. De Britse premier Cameron heeft de politie meer bevoegdheden gegeven om hard op te treden tegen relschoppers. Ook het leger mag nu worden ingezet bij rellen. (EE)