De bus zou op weg geweest zijn van het Italiaanse Abano naar het noorden toen het ongeval gebeurde nabij Zirl, in de Oostenrijkse deelstaat Tirol.

De bus botste met een wagen die uit de andere richting kwam, waarop de bus nog drie andere auto's raakte en langs de helling omlaag stortte. Twee vrouwen uit Duitsland, die in de eerste wagen zaten, moesten door de reddingsdiensten met een metaalschaar uit het wrak bevrijd worden, zo berichtte het Duitse persagentschap DPA. Volgens een politiewoordvoerder zijn ze zwaargewond.

Het is niet duidelijk hoeveel reizigers gewond zijn geraakt. Alle gewonden zouden al in behandeling zijn. Het verkeer op de Zirler Berg, waar het ongeval gebeurde, is in beide richtingen verhinderd.

(Belga/SK)

De bus zou op weg geweest zijn van het Italiaanse Abano naar het noorden toen het ongeval gebeurde nabij Zirl, in de Oostenrijkse deelstaat Tirol.De bus botste met een wagen die uit de andere richting kwam, waarop de bus nog drie andere auto's raakte en langs de helling omlaag stortte. Twee vrouwen uit Duitsland, die in de eerste wagen zaten, moesten door de reddingsdiensten met een metaalschaar uit het wrak bevrijd worden, zo berichtte het Duitse persagentschap DPA. Volgens een politiewoordvoerder zijn ze zwaargewond.Het is niet duidelijk hoeveel reizigers gewond zijn geraakt. Alle gewonden zouden al in behandeling zijn. Het verkeer op de Zirler Berg, waar het ongeval gebeurde, is in beide richtingen verhinderd. (Belga/SK)