Het publiek zal dinsdag op het presidentieel paleis in Warschau de mogelijkheid hebben om afscheid te nemen van de Poolse president Lech Kaczynski, die zaterdag omkwam tijdens een vliegtuigcrash.

Voorlopig is er nog geen datum of plaats vastgelegd in verband met de begrafenis van de overleden president.

Afgelopen zaterdag kwam het Poolse staatshoofd om het leven bij een vliegtuigcrash nabij Smolensk, op meer dan 400 kilometer ten westen van de Russsische hoofdstad Moskou. Alle 96 inzittenden van het vliegtuig kwamen om het leven.

Naast de president zaten onder andere ook zijn vrouw en verschillende politieke en militaire leiders in het toestel.

Het publiek zal dinsdag op het presidentieel paleis in Warschau de mogelijkheid hebben om afscheid te nemen van de Poolse president Lech Kaczynski, die zaterdag omkwam tijdens een vliegtuigcrash. Voorlopig is er nog geen datum of plaats vastgelegd in verband met de begrafenis van de overleden president. Afgelopen zaterdag kwam het Poolse staatshoofd om het leven bij een vliegtuigcrash nabij Smolensk, op meer dan 400 kilometer ten westen van de Russsische hoofdstad Moskou. Alle 96 inzittenden van het vliegtuig kwamen om het leven. Naast de president zaten onder andere ook zijn vrouw en verschillende politieke en militaire leiders in het toestel.