Belangrijkste wijziging is de vervanging van de huidige minister van Financien Giorgos Papakonstantinou door de nummer twee van de socialistische partij Evangelos Venizelos, die tevens vicepremier wordt. Dat meldt regeringswoordvoerder Giorgos Petalotis vrijdag.

Papaconstantinou is voortaan minister van Milieu. De nieuwe minister van Buitenlandse Zaken is Europarlementariër Stavros Lambrinidis. De 54-jarige Venizelos, die als taak zal hebben om de financiële en sociale crisis in het land onder controle te krijgen, was tot op heden minister van Defensie. (Belga)

Belangrijkste wijziging is de vervanging van de huidige minister van Financien Giorgos Papakonstantinou door de nummer twee van de socialistische partij Evangelos Venizelos, die tevens vicepremier wordt. Dat meldt regeringswoordvoerder Giorgos Petalotis vrijdag. Papaconstantinou is voortaan minister van Milieu. De nieuwe minister van Buitenlandse Zaken is Europarlementariër Stavros Lambrinidis. De 54-jarige Venizelos, die als taak zal hebben om de financiële en sociale crisis in het land onder controle te krijgen, was tot op heden minister van Defensie. (Belga)