Smeets is boos over de btw-verhoging van 6 naar 19 procent op de podiumkunsten vanaf volgende maand.

Voorts had hij het over het wisselvallige weer. "Iedereen kan volgens de weersvoorspellingen van Buienradar zijn jas de komende uren uit houden, maar nu naar de muziek, want er wordt tegenwoordig meer geluld over het weer dan over de muziek."

Daarop namen Giel Beelen en Eric Corton de presentatie over. "Pinkpop, hebben jullie er zin in?" Die vraag beantwoordde het publiek met een volmondig "Ja!".

De Nijmeegse band De Staat had de eer het driedaagse popfestival in Limburg op het hoofdpodium te openen. (Belga)

Smeets is boos over de btw-verhoging van 6 naar 19 procent op de podiumkunsten vanaf volgende maand. Voorts had hij het over het wisselvallige weer. "Iedereen kan volgens de weersvoorspellingen van Buienradar zijn jas de komende uren uit houden, maar nu naar de muziek, want er wordt tegenwoordig meer geluld over het weer dan over de muziek." Daarop namen Giel Beelen en Eric Corton de presentatie over. "Pinkpop, hebben jullie er zin in?" Die vraag beantwoordde het publiek met een volmondig "Ja!". De Nijmeegse band De Staat had de eer het driedaagse popfestival in Limburg op het hoofdpodium te openen. (Belga)