Minstens 49 mensen zijn omgekomen bij de ontploffing van enkele gasflessen in een drukbezocht restaurant in het centrum van India. Er vielen ook 35 gewonden, onder wie ook enkele zwaargewonden. Dat maakte de politie bekend.

De ontploffing, waarvan de oorzaak nog niet bepaald is, vond plaats om 8.30 uur plaatselijke tijd in het district Jhabua, in de deelstaat Madhya Pradesh. Op dat moment waren tientallen mensen in het restaurant aan het ontbijten.

'De balans kan nog oplopen. De hulpverleners zoeken nog overlevenden in het puin', zei een lokale politieofficier eerder. Volgens de agent ontploften vier gasflessen waarop gekookt werd.

Door de ontploffing zijn ook andere gebouwen beschadigd. Het restaurant stortte in. (Belga/AVE)

Minstens 49 mensen zijn omgekomen bij de ontploffing van enkele gasflessen in een drukbezocht restaurant in het centrum van India. Er vielen ook 35 gewonden, onder wie ook enkele zwaargewonden. Dat maakte de politie bekend.De ontploffing, waarvan de oorzaak nog niet bepaald is, vond plaats om 8.30 uur plaatselijke tijd in het district Jhabua, in de deelstaat Madhya Pradesh. Op dat moment waren tientallen mensen in het restaurant aan het ontbijten.'De balans kan nog oplopen. De hulpverleners zoeken nog overlevenden in het puin', zei een lokale politieofficier eerder. Volgens de agent ontploften vier gasflessen waarop gekookt werd. Door de ontploffing zijn ook andere gebouwen beschadigd. Het restaurant stortte in. (Belga/AVE)