Op gezag van diplomatieke bronnen met informatie van de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur John Bolton situeerde de krant de top 'midden juni'. De kans dat de locatie Singapore is, is 'in grote mate toegenomen'. Ook het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap berichtte in het weekeinde dat de favoriete plaats voor de top Singapore is.

Trump zelf zei vrijdag dat datum en plaats zijn vastgelegd, en dat er binnenkort een aankondiging komt.

Het Amerikaanse staatshoofd had vooraf laten verstaan dat ook de Gedemilitariseerde Zone, waar eind april de inter-Koreaanse top heeft plaatsgevonden, een geschikt decor voor zijn ontmoeting met Kim zou zijn. Mongolië en Zwitserland circuleerden eveneneens als mogelijke ontmoetingsplaatsen.

Op gezag van diplomatieke bronnen met informatie van de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur John Bolton situeerde de krant de top 'midden juni'. De kans dat de locatie Singapore is, is 'in grote mate toegenomen'. Ook het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap berichtte in het weekeinde dat de favoriete plaats voor de top Singapore is. Trump zelf zei vrijdag dat datum en plaats zijn vastgelegd, en dat er binnenkort een aankondiging komt.Het Amerikaanse staatshoofd had vooraf laten verstaan dat ook de Gedemilitariseerde Zone, waar eind april de inter-Koreaanse top heeft plaatsgevonden, een geschikt decor voor zijn ontmoeting met Kim zou zijn. Mongolië en Zwitserland circuleerden eveneneens als mogelijke ontmoetingsplaatsen.