Volgens de politie in Tenerife vroeg een doodsbange Jennifer Mills-Westley om hulp in een kantoor in de drukke vakantieplaats Los Cristianos omdat ze achtervolgd werd, zo meldt de BBC.

Toen ze dacht dat de kust weer veilig was, verliet ze het kantoor. De Britse vrouw werd echter nog steeds achtervolgd tot in een supermarkt waar ze werd onthoofd door de 28-jarige Deyan Valentinov Deyanov, een dakloze Bulgaar met een geschiedenis van psychische problemen.

Deyanov stak haar 14 keer in de nek met een keukenmes. Na de gruweldaad liep de man de winkel uit met het hoofd van zijn slachtoffer in zijn handen. Enkele minuten later werd hij overmeesterd door een veiligheidsagent.

Volgens de politie was er geen relatie tussen de dader en het slachtoffer. (TE)

Volgens de politie in Tenerife vroeg een doodsbange Jennifer Mills-Westley om hulp in een kantoor in de drukke vakantieplaats Los Cristianos omdat ze achtervolgd werd, zo meldt de BBC. Toen ze dacht dat de kust weer veilig was, verliet ze het kantoor. De Britse vrouw werd echter nog steeds achtervolgd tot in een supermarkt waar ze werd onthoofd door de 28-jarige Deyan Valentinov Deyanov, een dakloze Bulgaar met een geschiedenis van psychische problemen. Deyanov stak haar 14 keer in de nek met een keukenmes. Na de gruweldaad liep de man de winkel uit met het hoofd van zijn slachtoffer in zijn handen. Enkele minuten later werd hij overmeesterd door een veiligheidsagent. Volgens de politie was er geen relatie tussen de dader en het slachtoffer. (TE)