Vrijdagochten is er om negen uur een ontmoeting tussen voorzitster Angela Merkel van de christendemocratische CDU, voorzitter Horst Seehofer van de Beierse zusterpartij CSU en Martin Schulz van de SPD. Aansluitend is er een beraad van vijftien vertegenwoordigers van de top van de drie partijen. De christendemocraten willen de onderhandelingen zo snel mogelijk afronden.

Meerdere leiders van CDU/CSU willen tegen het carnavalsweekeinde van 10/11 februari afronden. Het is al de tweede poging van Merkel om een regering te vormen. Eerder liepen gesprekken met de Groenen en de liberale FDP spaak.

Vrijdagochten is er om negen uur een ontmoeting tussen voorzitster Angela Merkel van de christendemocratische CDU, voorzitter Horst Seehofer van de Beierse zusterpartij CSU en Martin Schulz van de SPD. Aansluitend is er een beraad van vijftien vertegenwoordigers van de top van de drie partijen. De christendemocraten willen de onderhandelingen zo snel mogelijk afronden.Meerdere leiders van CDU/CSU willen tegen het carnavalsweekeinde van 10/11 februari afronden. Het is al de tweede poging van Merkel om een regering te vormen. Eerder liepen gesprekken met de Groenen en de liberale FDP spaak.