Bij een kettingbotsing vrijdagavond in het zuidwesten van Engeland waarbij 34 voertuigen betrokken waren, zijn ten minste 7 mensen om het leven gekomen. 51 anderen raakten gewond.

De plaatselijke politie vreest dat het dodental nog zal oplopen. Er wordt namelijk gespeculeerd dat er nog mensen vastzitten in hun voertuig.

Anthony Bangham van het plaatselijke politieteam vertelde aan nieuwszender BBC over de "verschrikkelijke crash". "Onze teams die aankwamen kregen letterlijk te maken met één grote vuurbal", getuigt Bangham.

Het ongeval gebeurde op de snelweg M5 nabij Taunton. Op televisiebeelden was te zien hoe verschillende voertuigen in brand stonden. Er zouden, volgens reddingswerkers, ook 6 vrachtwagens bij betrokken zijn.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend, maar de weg was verzadigd van het water en het was mistig. (VF)

Bij een kettingbotsing vrijdagavond in het zuidwesten van Engeland waarbij 34 voertuigen betrokken waren, zijn ten minste 7 mensen om het leven gekomen. 51 anderen raakten gewond. De plaatselijke politie vreest dat het dodental nog zal oplopen. Er wordt namelijk gespeculeerd dat er nog mensen vastzitten in hun voertuig. Anthony Bangham van het plaatselijke politieteam vertelde aan nieuwszender BBC over de "verschrikkelijke crash". "Onze teams die aankwamen kregen letterlijk te maken met één grote vuurbal", getuigt Bangham. Het ongeval gebeurde op de snelweg M5 nabij Taunton. Op televisiebeelden was te zien hoe verschillende voertuigen in brand stonden. Er zouden, volgens reddingswerkers, ook 6 vrachtwagens bij betrokken zijn. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend, maar de weg was verzadigd van het water en het was mistig. (VF)