Dat meldt de website van The Daily Mail. De Britse krant citeert daarvoor een anonieme buur.

De inlichtingendiensten hadden het slachtoffer in 2003 onder toezicht geplaatst tijdens de Amerikaanse interventie in Irak, zo verklaarde de buur aan The Daily Mail. Hij beweert de man destijds onderdak te hebben verleend.

De inlichtingendiensten weigerden elke commentaar en stellen dat het slachtoffer momenteel nog niet formeel is geïdentificeerd.

DNA-onderzoek

De Franse speurders hadden donderdagavond nauwelijks pistes om de viervoudigde moord op te helderen, in afwachting van de autopsie vrijdag en de eventuele verklaringen van de twee meisjes die het bloedbad hebben overleefd.

Voor de identificatie wachten de Franse speurders op de DNA-sporen die hun Britse collega's zullen overmaken na huiszoekingen die in Groot-Brittannië werden gehouden. (Belga/TV)

Dat meldt de website van The Daily Mail. De Britse krant citeert daarvoor een anonieme buur. De inlichtingendiensten hadden het slachtoffer in 2003 onder toezicht geplaatst tijdens de Amerikaanse interventie in Irak, zo verklaarde de buur aan The Daily Mail. Hij beweert de man destijds onderdak te hebben verleend. De inlichtingendiensten weigerden elke commentaar en stellen dat het slachtoffer momenteel nog niet formeel is geïdentificeerd.DNA-onderzoek De Franse speurders hadden donderdagavond nauwelijks pistes om de viervoudigde moord op te helderen, in afwachting van de autopsie vrijdag en de eventuele verklaringen van de twee meisjes die het bloedbad hebben overleefd. Voor de identificatie wachten de Franse speurders op de DNA-sporen die hun Britse collega's zullen overmaken na huiszoekingen die in Groot-Brittannië werden gehouden. (Belga/TV)