Een 24-jarige man is in het noorden van Australië voor de ogen van zijn vrienden meegesleurd door een krokodil. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Het slachtoffer was op een verjaardagsfeest, toen hij samen met een vriend in een rivier sprong. In de regio komen evenwel krokodillen voor die tot zeven meter lang kunnen worden. Plots zagen zijn vrienden hoe de man door een krokodil werd meegesleurd. De politie probeerde tevergeefs het lichaam van de jongeman terug te vinden.

Nochtans hadden de autoriteiten gewaarschuwd voor krokodillen in de rivier. (Belga/AVE)

Een 24-jarige man is in het noorden van Australië voor de ogen van zijn vrienden meegesleurd door een krokodil. Dat heeft de politie bekendgemaakt.Het slachtoffer was op een verjaardagsfeest, toen hij samen met een vriend in een rivier sprong. In de regio komen evenwel krokodillen voor die tot zeven meter lang kunnen worden. Plots zagen zijn vrienden hoe de man door een krokodil werd meegesleurd. De politie probeerde tevergeefs het lichaam van de jongeman terug te vinden. Nochtans hadden de autoriteiten gewaarschuwd voor krokodillen in de rivier. (Belga/AVE)