"Ik zal hier niet spreken over de terroristen, hun medeplichtigen en alle lafaards die deze aanslag hebben gepleegd en mogelijk hebben gemaakt", zei de Franse president voor de familie van het slachtoffer en een grote politieke delegatie. "Ik zal niet spreken over zij die zijn naam aan de barbaren hebben gegeven. Dat verdienen ze niet", ging hij voort.

"Wij doen voort. Wij zullen de vrijheid waarover u zo goed lesgaf blijven verdedigen, wij zullen het secularisme ondersteunen en wij zullen geen afstand doen van karikaturen en tekeningen, zelfs als anderen terugdeinzen."

"Ik zal hier niet spreken over de terroristen, hun medeplichtigen en alle lafaards die deze aanslag hebben gepleegd en mogelijk hebben gemaakt", zei de Franse president voor de familie van het slachtoffer en een grote politieke delegatie. "Ik zal niet spreken over zij die zijn naam aan de barbaren hebben gegeven. Dat verdienen ze niet", ging hij voort. "Wij doen voort. Wij zullen de vrijheid waarover u zo goed lesgaf blijven verdedigen, wij zullen het secularisme ondersteunen en wij zullen geen afstand doen van karikaturen en tekeningen, zelfs als anderen terugdeinzen."