De schietpartij vond plaats in een gebouw van het ministerie van Onderwijs in de zuidelijke provincie Jazan, meldt de staatstelevisie. Er is ook sprake van zeker drie gewonden, de omgeving van het gebouw is afgezet. Meer informatie ontbreekt voorlopig. Ook zijn er tegenstrijdige berichten over het feit of de schutter al dan niet is gevat.

Schietpartijen als deze zijn zeldzaam in Saudi-Arabië. Wel zijn er in het koninkrijk de voorbije maanden enkele aanslagen in naam van terreurgroepering Islamitische Staat gepleegd, vooral tegen moskeeën. (KVDA)

De schietpartij vond plaats in een gebouw van het ministerie van Onderwijs in de zuidelijke provincie Jazan, meldt de staatstelevisie. Er is ook sprake van zeker drie gewonden, de omgeving van het gebouw is afgezet. Meer informatie ontbreekt voorlopig. Ook zijn er tegenstrijdige berichten over het feit of de schutter al dan niet is gevat. Schietpartijen als deze zijn zeldzaam in Saudi-Arabië. Wel zijn er in het koninkrijk de voorbije maanden enkele aanslagen in naam van terreurgroepering Islamitische Staat gepleegd, vooral tegen moskeeën. (KVDA)