Dat heeft een woordvoerder van het bureau dat het ongeval onderzoekt, verklaard. "We nemen aan dat ze allemaal dood zijn", aldus Tunji Oketunbi, die door het Franse persagentschap AFP werd gevraagd naar het lot van de passagiers.

"Op de definitieve slachtofferbalans is het wachten tot na de onderzoeks- en reddingsacties", luidde het verder. Een woordvoerder van de getroffen luchtvaartmaatschappij Dana meldde eerder dat het gecrashte toestel 147 passagiers en zes bemanningsleden aan boord had.

Electriciteitskabel

Het vliegtuig raakte vermoedelijk een elektriciteitskabel en stortte vervolgens neer op een gebouw in een druk bevolkte woonwijk. Daarop vatte het toestel vuur.

De Nigeriaanse president Goodluck Jonathan kondigde drie dagen van nationale rouw af. (Belga/SD)

Dat heeft een woordvoerder van het bureau dat het ongeval onderzoekt, verklaard. "We nemen aan dat ze allemaal dood zijn", aldus Tunji Oketunbi, die door het Franse persagentschap AFP werd gevraagd naar het lot van de passagiers. "Op de definitieve slachtofferbalans is het wachten tot na de onderzoeks- en reddingsacties", luidde het verder. Een woordvoerder van de getroffen luchtvaartmaatschappij Dana meldde eerder dat het gecrashte toestel 147 passagiers en zes bemanningsleden aan boord had. ElectriciteitskabelHet vliegtuig raakte vermoedelijk een elektriciteitskabel en stortte vervolgens neer op een gebouw in een druk bevolkte woonwijk. Daarop vatte het toestel vuur. De Nigeriaanse president Goodluck Jonathan kondigde drie dagen van nationale rouw af. (Belga/SD)