Dat heeft de voorzitter van de Nationale Overgangsraad woensdag verklaard.

De Libische rebellen deden Khaddafi begin juli een aanbod: de kolonel zou een beschermde residentie krijgen in Libië als hij al zijn verantwoordelijkheden afstond.

'De termijn van dat aanbod is nu verstreken, het is niet meer geldig', verklaarde Mustafa Abdul Jalil, de leider van de oppositie, woensdag.

Londen zet Khaddafigezanten uit
Voor Khaddafi kwam ook slecht nieuws uit Londen: alle vertegenwoordigers van zijn regime werden het land uitgezet. Nu Groot-Brittannië ook de Nationale Overgangsraad erkent als legitieme vertegenwoordiger van het Libische volk, nodigde ze hen uit gezanten naar de Britse hoofdstad te sturen. (Belga/SD)

Dat heeft de voorzitter van de Nationale Overgangsraad woensdag verklaard. De Libische rebellen deden Khaddafi begin juli een aanbod: de kolonel zou een beschermde residentie krijgen in Libië als hij al zijn verantwoordelijkheden afstond. 'De termijn van dat aanbod is nu verstreken, het is niet meer geldig', verklaarde Mustafa Abdul Jalil, de leider van de oppositie, woensdag. Londen zet Khaddafigezanten uit Voor Khaddafi kwam ook slecht nieuws uit Londen: alle vertegenwoordigers van zijn regime werden het land uitgezet. Nu Groot-Brittannië ook de Nationale Overgangsraad erkent als legitieme vertegenwoordiger van het Libische volk, nodigde ze hen uit gezanten naar de Britse hoofdstad te sturen. (Belga/SD)