De foto is het werk van een verslaggever van het Franse persbureau AFP en dateert van een moment waarop de president hoofden van onderwijsinstellingen in het Oval Office ontvangt. Voor vele twitteraars geeft Conway "blijk van gebrek aan respect".

"Conway met haar schoenen aan op de sofa in het Ovalen Kantoor loopt parallel met het algemeen gebrek aan respect waarvan de ploeg-Trump blijk geeft", luidt het bijvoorbeeld.

Het is niet de eerste keer dat Conway voor polemiek zorgt. Maar ook Trumps voorganger Barack Obama incasseerde kritiek voor de lossere manier waarop hij in het Witte Huis floreerde, bijvoorbeeld door zijn voeten op zijn bureau te leggen terwijl hij met adviseurs praatte.

De foto is het werk van een verslaggever van het Franse persbureau AFP en dateert van een moment waarop de president hoofden van onderwijsinstellingen in het Oval Office ontvangt. Voor vele twitteraars geeft Conway "blijk van gebrek aan respect". "Conway met haar schoenen aan op de sofa in het Ovalen Kantoor loopt parallel met het algemeen gebrek aan respect waarvan de ploeg-Trump blijk geeft", luidt het bijvoorbeeld. Het is niet de eerste keer dat Conway voor polemiek zorgt. Maar ook Trumps voorganger Barack Obama incasseerde kritiek voor de lossere manier waarop hij in het Witte Huis floreerde, bijvoorbeeld door zijn voeten op zijn bureau te leggen terwijl hij met adviseurs praatte.