Het Franse blad Paris Match blijft herhalen dat een video, gefilmd door een van de slachtoffers van de crash van de A320, niet vals is. Een journalist van het blad zou samen met een reporter van de Duitse krant Bild de video gezien hebben. Frédéric Helbert vertelt op de website van Paris Match de gruwelijke taferelen die op het filmpje te zien zijn, wat meteen ook de reden is waarom Paris Match ervoor koos om de beelden niet te verspreiden.

De video zou door een bron dichtbij het onderzoek op een gsm gevonden zijn nabij de plaats van de crash in de Franse Alpen. Geen enkele persoon is herkenbaar in beeld wegens de slechte kwaliteit van de video, maar het is duidelijk dat de passagiers zich volledig bewust waren van wat er aan de hand was.

De Franse procureur bevoegd voor het onderzoek naar de crash ontkent dat hij over dergelijk videomateriaal beschikt. 'Er zijn op dit moment van het onderzoek geen beelden van de crash in het bezit van het onderzoeksteam.'

Chaotisch

Hij ontkent echter het bestaan van dergelijk videomateriaal niet en lanceerde een oproep om alle video's die verband houden met de vliegtuigcrash te overhandigen aan de onderzoekers.

'Als er al iemand zo'n video zou hebben, dan moet die dat zo snel mogelijk overhandigen aan de onderzoekers', zei procureur Brice Robin in een persmededeling. Paris Match zegt niet over de video te beschikken, maar dat ze de beelden enkel te zien kreeg.

Ook Bild zegt dat, hoewel de beelden chaotisch zijn, er geen twijfel bestaat over de accuraatheid van de video.

Het Franse blad Paris Match blijft herhalen dat een video, gefilmd door een van de slachtoffers van de crash van de A320, niet vals is. Een journalist van het blad zou samen met een reporter van de Duitse krant Bild de video gezien hebben. Frédéric Helbert vertelt op de website van Paris Match de gruwelijke taferelen die op het filmpje te zien zijn, wat meteen ook de reden is waarom Paris Match ervoor koos om de beelden niet te verspreiden.De video zou door een bron dichtbij het onderzoek op een gsm gevonden zijn nabij de plaats van de crash in de Franse Alpen. Geen enkele persoon is herkenbaar in beeld wegens de slechte kwaliteit van de video, maar het is duidelijk dat de passagiers zich volledig bewust waren van wat er aan de hand was. De Franse procureur bevoegd voor het onderzoek naar de crash ontkent dat hij over dergelijk videomateriaal beschikt. 'Er zijn op dit moment van het onderzoek geen beelden van de crash in het bezit van het onderzoeksteam.'Hij ontkent echter het bestaan van dergelijk videomateriaal niet en lanceerde een oproep om alle video's die verband houden met de vliegtuigcrash te overhandigen aan de onderzoekers. 'Als er al iemand zo'n video zou hebben, dan moet die dat zo snel mogelijk overhandigen aan de onderzoekers', zei procureur Brice Robin in een persmededeling. Paris Match zegt niet over de video te beschikken, maar dat ze de beelden enkel te zien kreeg. Ook Bild zegt dat, hoewel de beelden chaotisch zijn, er geen twijfel bestaat over de accuraatheid van de video.