De Israëlische troepen waren bezig met een operatie om twee 'terroristen' te arresteren die gewapende aanvallen hadden uitgevoerd, aldus een Israëlische veiligheidsbron. Een Palestijn die het vuur opende, werd gedood. Bij het daaropvolgende vuurgevecht kwamen nog twee andere Palestijnen om het leven.

Ook het officiële Palestijnse persagentschap Wafa heeft het over drie gedode Palestijnen. Het persagentschap stelt dat twee slachtoffers medewerkers zijn van de Palestijnse militaire geheime dienst.

Een Israëlische eenheid opende tijdens een razzia in de buurt van een gebouw van de militaire geheime dienst het vuur op een voertuig waarin vermoedelijke leden van de militante Palestijnse organisatie Islamitische Jihad onderweg waren, luidt het. De Palestijnse veiligheidstroepen openden daarop het vuur op de Israëlische troepen, die terugschoten.

De Israëlische troepen waren bezig met een operatie om twee 'terroristen' te arresteren die gewapende aanvallen hadden uitgevoerd, aldus een Israëlische veiligheidsbron. Een Palestijn die het vuur opende, werd gedood. Bij het daaropvolgende vuurgevecht kwamen nog twee andere Palestijnen om het leven. Ook het officiële Palestijnse persagentschap Wafa heeft het over drie gedode Palestijnen. Het persagentschap stelt dat twee slachtoffers medewerkers zijn van de Palestijnse militaire geheime dienst. Een Israëlische eenheid opende tijdens een razzia in de buurt van een gebouw van de militaire geheime dienst het vuur op een voertuig waarin vermoedelijke leden van de militante Palestijnse organisatie Islamitische Jihad onderweg waren, luidt het. De Palestijnse veiligheidstroepen openden daarop het vuur op de Israëlische troepen, die terugschoten.