Zo passeerden er tweets als 'Ooit al in de ruimte geweest?', 'Hoeveel bomen verwachten jullie tegen te komen in de ruimte?', 'In de ruimte kan niemand horen hoe belachelijk je bent' en 'Ruimtecamouflage, perfect om op te gaan in de uitgestrekte ruimteweiden'.

Anderen stellen voor om een uniform in sterrenhemelstof te dragen of posten foto's van hoe zwart de ruimte eruitziet.

De ruimtemacht reageerde op de vele tweets door uit te leggen dat ze 'de huidige militaire uniformen hergebruikt om niet te moeten investeren in het ontwerpen en produceren van een nieuw uniform'. 'De leden zullen gelijken op hun collega's als ze met hen samenwerken op de grond', klinkt het ook.

De Space Force telt momenteel één lid, generaal en bevelhebber Jay Raymond. De ruimtemacht werd op 21 december officieel in het leven geroepen met de bekrachtiging van de defensiebegroting, die onder meer de oprichting van een ruimtemacht als zesde onderdeel van het Amerikaanse leger bevatte, naast de landmacht, de luchtmacht, de zeemacht, het marinierskorps en de kustwacht.

Het is de eerste keer sinds 1947 - toen de luchtmacht een afzonderlijke eenheid werd - dat er een nieuw legeronderdeel bijkomt.

Zo passeerden er tweets als 'Ooit al in de ruimte geweest?', 'Hoeveel bomen verwachten jullie tegen te komen in de ruimte?', 'In de ruimte kan niemand horen hoe belachelijk je bent' en 'Ruimtecamouflage, perfect om op te gaan in de uitgestrekte ruimteweiden'. Anderen stellen voor om een uniform in sterrenhemelstof te dragen of posten foto's van hoe zwart de ruimte eruitziet. De ruimtemacht reageerde op de vele tweets door uit te leggen dat ze 'de huidige militaire uniformen hergebruikt om niet te moeten investeren in het ontwerpen en produceren van een nieuw uniform'. 'De leden zullen gelijken op hun collega's als ze met hen samenwerken op de grond', klinkt het ook.De Space Force telt momenteel één lid, generaal en bevelhebber Jay Raymond. De ruimtemacht werd op 21 december officieel in het leven geroepen met de bekrachtiging van de defensiebegroting, die onder meer de oprichting van een ruimtemacht als zesde onderdeel van het Amerikaanse leger bevatte, naast de landmacht, de luchtmacht, de zeemacht, het marinierskorps en de kustwacht. Het is de eerste keer sinds 1947 - toen de luchtmacht een afzonderlijke eenheid werd - dat er een nieuw legeronderdeel bijkomt.