In het programma 'What would you do?' wordt gepeild naar hoe mensen reageren op vreemde situaties. In deze aflevering komt openlijk racisme aan bod.

Een acteur beledigt een moslim (uiteraard ook een acteur) die in een broodjeszaak werkt. De 'racist' betrekt in zijn tirades de andere klanten. Blijkt dat hij op weinig bijval kan rekenen en dat heel wat mensen het voor hun islamitische landsgenoot opnemen.

De glansrol in dit filmpje is weggelegd voor een soldaat van het Amerikaanse leger, die in heldere taal uitlegt waarom hij 'the uniform' draagt.

In het programma 'What would you do?' wordt gepeild naar hoe mensen reageren op vreemde situaties. In deze aflevering komt openlijk racisme aan bod. Een acteur beledigt een moslim (uiteraard ook een acteur) die in een broodjeszaak werkt. De 'racist' betrekt in zijn tirades de andere klanten. Blijkt dat hij op weinig bijval kan rekenen en dat heel wat mensen het voor hun islamitische landsgenoot opnemen. De glansrol in dit filmpje is weggelegd voor een soldaat van het Amerikaanse leger, die in heldere taal uitlegt waarom hij 'the uniform' draagt.