Er heerst grote onduidelijkheid over de gezondheidstoestand van de afgezette Egyptische president Hosni Mubarak (83).

De advocaat van Mubarak had zondag aan de Egyptische staatstelevisie gezegd dat de ex-president in een coma ligt, maar het ziekenhuis in Sharm el-Sheikh waar Mubarak verblijft alsook de viceminister van Gezondheid Adel Adawi ontkenden dat meteen.

"De gezondheidstoestand van Mubarak is stabiel, hij wordt nog steeds verzorgd in het internationaal ziekenhuis van Sharm el-Sheikh," zei Adawi aan het officiële persbureau Mena.

Mubarak ligt sinds 13 april in het ziekenhuis na een hartaanval tijdens een verhoor. Eind juni meldde zijn advocaat dat de ex-president maagkanker heeft. Mubarak moet op 3 augustus voor de rechter verschijnen wegens corruptie en het laten doodschieten van manifestanten. (Belga/KVDA)

Er heerst grote onduidelijkheid over de gezondheidstoestand van de afgezette Egyptische president Hosni Mubarak (83). De advocaat van Mubarak had zondag aan de Egyptische staatstelevisie gezegd dat de ex-president in een coma ligt, maar het ziekenhuis in Sharm el-Sheikh waar Mubarak verblijft alsook de viceminister van Gezondheid Adel Adawi ontkenden dat meteen. "De gezondheidstoestand van Mubarak is stabiel, hij wordt nog steeds verzorgd in het internationaal ziekenhuis van Sharm el-Sheikh," zei Adawi aan het officiële persbureau Mena. Mubarak ligt sinds 13 april in het ziekenhuis na een hartaanval tijdens een verhoor. Eind juni meldde zijn advocaat dat de ex-president maagkanker heeft. Mubarak moet op 3 augustus voor de rechter verschijnen wegens corruptie en het laten doodschieten van manifestanten. (Belga/KVDA)