Een man heeft vrijdag een 60-jarige Britse vrouw onthoofd in een winkelcentrum in Los Cristianos, een toeristische trekpleister op het Canarische eiland Tenerife. De dader vluchtte weg met het hoofd van de vrouw in de hand, maar kon gearresteerd worden.

Volgens de Spaanse media was de man, een Bulgaar, al eerder opgepakt voor delicten met schade en letsels. Het is nog niet duidelijk of er een relatie is tussen dader en slachtoffer.

Overmeesterd

In een zaak voor Chinese producten in het winkelcentrum 'Valdes' in Los Cristianos viel de dader de vrouw om nog onbekende reden aan en onthoofde haar. Het lijkt erop dat hij willekeurig iemand aanviel.

Na de gruweldaad ging hij met het hoofd in de hand op de loop. Een veiligheidsagent kon de man buiten overmeesteren. (Belga/KVDA)

Een man heeft vrijdag een 60-jarige Britse vrouw onthoofd in een winkelcentrum in Los Cristianos, een toeristische trekpleister op het Canarische eiland Tenerife. De dader vluchtte weg met het hoofd van de vrouw in de hand, maar kon gearresteerd worden. Volgens de Spaanse media was de man, een Bulgaar, al eerder opgepakt voor delicten met schade en letsels. Het is nog niet duidelijk of er een relatie is tussen dader en slachtoffer. Overmeesterd In een zaak voor Chinese producten in het winkelcentrum 'Valdes' in Los Cristianos viel de dader de vrouw om nog onbekende reden aan en onthoofde haar. Het lijkt erop dat hij willekeurig iemand aanviel. Na de gruweldaad ging hij met het hoofd in de hand op de loop. Een veiligheidsagent kon de man buiten overmeesteren. (Belga/KVDA)