In het graafschap Kent, in het zuiden van Engeland, heeft zich in de dichte mist een massale kettingbotsing voorgedaan. Meer dan honderd voertuigen raakten betrokken, er vielen zo'n 200 gewonden. Dat meldt de Britse openbare omroep BBC.

Het ongeval vond plaats op een brug tussen het eiland Sheppey en het vasteland. Volgens een getuige hadden sommige bestuurders ondanks de beperkte zichtbaarheid hun lichten niet opgezet.

Geen dodelijke slachtoffers

De reddingsdiensten kwamen ter plaatse en moesten verschillende personen uit hun wagens bevrijden.

Zes personen zouden zwaargewond geraakt zijn. Dodelijke slachtoffers zijn er niet. Verwacht wordt dat de brug de hele dag gesloten blijft, ook tijdens de avondspits. (AVE)

In het graafschap Kent, in het zuiden van Engeland, heeft zich in de dichte mist een massale kettingbotsing voorgedaan. Meer dan honderd voertuigen raakten betrokken, er vielen zo'n 200 gewonden. Dat meldt de Britse openbare omroep BBC.Het ongeval vond plaats op een brug tussen het eiland Sheppey en het vasteland. Volgens een getuige hadden sommige bestuurders ondanks de beperkte zichtbaarheid hun lichten niet opgezet. De reddingsdiensten kwamen ter plaatse en moesten verschillende personen uit hun wagens bevrijden. Zes personen zouden zwaargewond geraakt zijn. Dodelijke slachtoffers zijn er niet. Verwacht wordt dat de brug de hele dag gesloten blijft, ook tijdens de avondspits. (AVE)