Op de lijst van de 'ralliement d'initiative citoyenne' (RIC) staan momenteel tien namen.

De bedoeling is om tegen midden volgende maand 79 kandidaten te vinden, klinkt het. Op 26 mei vinden de verkiezingen voor het Europees parlement plaats. 'We kunnen nu al makkelijk 79 kandidaten vinden, maar verkiezen om ons open te stellen naar alle burgers. Over de invulling van de plaatsen zal gestemd worden door de huidige kandidaten', aldus Hayk Shaninyan, lid van de beweging.

Levavasseur is een 31-jarige verzorgende, afkomstig uit Normandië. Bij de andere kandidaten, tussen 29 en 53 jaar oud, zijn onder meer een bedrijfsleider, huisvrouw, magazijnier, ambtenaar en jurist.

Op de lijst van de 'ralliement d'initiative citoyenne' (RIC) staan momenteel tien namen. De bedoeling is om tegen midden volgende maand 79 kandidaten te vinden, klinkt het. Op 26 mei vinden de verkiezingen voor het Europees parlement plaats. 'We kunnen nu al makkelijk 79 kandidaten vinden, maar verkiezen om ons open te stellen naar alle burgers. Over de invulling van de plaatsen zal gestemd worden door de huidige kandidaten', aldus Hayk Shaninyan, lid van de beweging. Levavasseur is een 31-jarige verzorgende, afkomstig uit Normandië. Bij de andere kandidaten, tussen 29 en 53 jaar oud, zijn onder meer een bedrijfsleider, huisvrouw, magazijnier, ambtenaar en jurist.