La République En Marche-MoDem is goed voor 32 procent van de stemverklaringen. Dat is beduidend meer dan de negentien procent voor zowel de alliantie Les Républicains-UDI als het Front national. Het linkse La France insoumise haalt als vierde vijftien procent en Debout la France strandt op drie procent.

Tussen hen hangen de Parti socialiste en PRG met zes procent en EELV met drie pct. Dan zijn er nog de communistische partij (2) en NPA met één procent.

De peiling is door Harris Interactive uitgevoerd via het internet, tussen 15 en 17 mei, bij een staal van 5.015 Fransen van minstens achttien jaar.

La République En Marche-MoDem is goed voor 32 procent van de stemverklaringen. Dat is beduidend meer dan de negentien procent voor zowel de alliantie Les Républicains-UDI als het Front national. Het linkse La France insoumise haalt als vierde vijftien procent en Debout la France strandt op drie procent.Tussen hen hangen de Parti socialiste en PRG met zes procent en EELV met drie pct. Dan zijn er nog de communistische partij (2) en NPA met één procent. De peiling is door Harris Interactive uitgevoerd via het internet, tussen 15 en 17 mei, bij een staal van 5.015 Fransen van minstens achttien jaar.