Er is op drie verschillende plaatsen geschoten. Daar raakten negen mensen bij betrokken. Zeker zeven onder hen zijn omgekomen, twee slachtoffers zijn in kritieke toestand en een is zwaargewond.

Er vielen vier slachtoffers in een restaurant, twee mensen lieten het leven in een garage. Volgens verschillende Amerikaanse media is ook een achtjarig kind omgekomen bij de schietpartijen.

Volgens de politie is de ondertussen opgepakte veronderstelde dader een 45-jarige blanke man.

<script type="text/javascript" src="http://nieuws.vtm.be/vmmaplayer/embed.js"></script><p>Bekijk meer video's van <a href="" title= "Alle video's van vtmnieuws">vtmnieuws</a> op <a href="http://nieuws.vtm.be" title="nieuws.vtm.be">nieuws.vtm.be</a></p>

(Belga/WK)

Er is op drie verschillende plaatsen geschoten. Daar raakten negen mensen bij betrokken. Zeker zeven onder hen zijn omgekomen, twee slachtoffers zijn in kritieke toestand en een is zwaargewond. Er vielen vier slachtoffers in een restaurant, twee mensen lieten het leven in een garage. Volgens verschillende Amerikaanse media is ook een achtjarig kind omgekomen bij de schietpartijen. Volgens de politie is de ondertussen opgepakte veronderstelde dader een 45-jarige blanke man.

Bekijk meer video's van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

(Belga/WK)