Daarmee wordt de militaire aanwezigheid van de VS in de regio van de Perzische Golf nog wat groter te midden van de spanningen met Iran.

De F-22 Raptors werden opgesteld 'om de Amerikaanse troepen en belangen te verdedigen', deelde het algemene bevel van de Amerikaanse strijdkrachten mee, zonder te preciseren om hoeveel toestellen het ging. Een bijgevoegde foto toonde vijf F-22's die over de Amerikaanse luchtmachtbasis Al Udeid in Qatar vlogen.

In mei stuurden de VS een vliegdekschip naar de Perzische Golf, alsook B-52 Stratofortress-bommenwerpers, die kernraketten kunnen transporteren.

Daarmee wordt de militaire aanwezigheid van de VS in de regio van de Perzische Golf nog wat groter te midden van de spanningen met Iran.De F-22 Raptors werden opgesteld 'om de Amerikaanse troepen en belangen te verdedigen', deelde het algemene bevel van de Amerikaanse strijdkrachten mee, zonder te preciseren om hoeveel toestellen het ging. Een bijgevoegde foto toonde vijf F-22's die over de Amerikaanse luchtmachtbasis Al Udeid in Qatar vlogen. In mei stuurden de VS een vliegdekschip naar de Perzische Golf, alsook B-52 Stratofortress-bommenwerpers, die kernraketten kunnen transporteren.