Robbins werd zwaar bekritiseerd door voorstanders van de brexit omdat hij premier Theresa May had geholpen bij de onderhandelingen over de deal, die tot drie keer toe is verworpen in het parlement.

May zal opgevolgd worden door minister van Buitenlandse Zaken Jeremy Hunt of de voormalige buitenlandminister Boris Johnson. Die laatste is de topfavoriet en is volgens The Mail on Sunday al een transitieteam aan het samenstellen, dat voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker en EU-onderhandelaar Michel Barnier zo snel mogelijk zal uitnodigen om de brexitonderhandelingen te heropenen.

Robbins werd zwaar bekritiseerd door voorstanders van de brexit omdat hij premier Theresa May had geholpen bij de onderhandelingen over de deal, die tot drie keer toe is verworpen in het parlement. May zal opgevolgd worden door minister van Buitenlandse Zaken Jeremy Hunt of de voormalige buitenlandminister Boris Johnson. Die laatste is de topfavoriet en is volgens The Mail on Sunday al een transitieteam aan het samenstellen, dat voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker en EU-onderhandelaar Michel Barnier zo snel mogelijk zal uitnodigen om de brexitonderhandelingen te heropenen.