De zeventiger kwam om in Wiltshire, toen hij een omgewaaide boom die op elektriciteitskabels was terechtgekomen, probeerde te verwijderen. Hij werd geëlektrocuteerd. Ongeveer 147.000 gezinnen zitten zonder stroom door geknapte hoogspanningskabels, vooral in Wales.

In verschillende regio's waarschuwen weersvoorspellers nog voor ernstige overstromingen. Er worden windsnelheden van 160 kilometer per uur gemeten. Zowat tweeduizend soldaten zijn in de weer om met zandzakken dijken te bouwen en getroffen Britten te helpen. Indien nodig zullen nog meer militairen ingezet worden, liet het leger weten. (Belga/TV)

De zeventiger kwam om in Wiltshire, toen hij een omgewaaide boom die op elektriciteitskabels was terechtgekomen, probeerde te verwijderen. Hij werd geëlektrocuteerd. Ongeveer 147.000 gezinnen zitten zonder stroom door geknapte hoogspanningskabels, vooral in Wales.In verschillende regio's waarschuwen weersvoorspellers nog voor ernstige overstromingen. Er worden windsnelheden van 160 kilometer per uur gemeten. Zowat tweeduizend soldaten zijn in de weer om met zandzakken dijken te bouwen en getroffen Britten te helpen. Indien nodig zullen nog meer militairen ingezet worden, liet het leger weten. (Belga/TV)