De 'Fourth of July' is de Amerikanse nationale feestdag. Omdat de bommen sneller klaar waren dan gepland, kozen de Tsarnaevs ervoor vroeger toe te slaan, melden ed Amerikanse media.

De krant The New York Times meldt ook dat de broers de bommen maakten in het appartement van Tamerlan, de oudste van de twee, in Cambridge.

Volgens Dzhokhar Tsarnaev kozen ze voor de aankomstplaats van de marathon om hun bommen te plaatsen nadat ze eerst in Boston hadden rondgereden op zoek naar alternatieve plaatsen. (Belga/TV)

De 'Fourth of July' is de Amerikanse nationale feestdag. Omdat de bommen sneller klaar waren dan gepland, kozen de Tsarnaevs ervoor vroeger toe te slaan, melden ed Amerikanse media. De krant The New York Times meldt ook dat de broers de bommen maakten in het appartement van Tamerlan, de oudste van de twee, in Cambridge. Volgens Dzhokhar Tsarnaev kozen ze voor de aankomstplaats van de marathon om hun bommen te plaatsen nadat ze eerst in Boston hadden rondgereden op zoek naar alternatieve plaatsen. (Belga/TV)