Boris Johnson, Londens burgemeester en een van de bekendste gezichten van de Brexit-campagne, heeft zijn publiek opgeroepen om een televisiejournalist het zwijgen op te leggen. 'Kan iemand Crick (de naam van de journalist, red) gaan onderbreken? Zeg hem dat hij zijn ding kan doen wanneer ik klaar ben.' De toeschouwers vinden het geweldig, een van hem doet effectief wat Johnson vraagt en gaat het liveverslag van de man verstoren.

Die behoudt de befaamde Britse coolen gaat na een korte woordenwisseling verder.

Johnson doet hiermee denken aan wat Republikeins presidentskandidaat Donald Trump ook al uithaalde. Hij liet journalisten hardhandig de zaal uitzetten en gedraagt zich wel eens erg brutaal tegen moderatoren op debatten.

(SD)

Boris Johnson, Londens burgemeester en een van de bekendste gezichten van de Brexit-campagne, heeft zijn publiek opgeroepen om een televisiejournalist het zwijgen op te leggen. 'Kan iemand Crick (de naam van de journalist, red) gaan onderbreken? Zeg hem dat hij zijn ding kan doen wanneer ik klaar ben.' De toeschouwers vinden het geweldig, een van hem doet effectief wat Johnson vraagt en gaat het liveverslag van de man verstoren.Die behoudt de befaamde Britse coolen gaat na een korte woordenwisseling verder.Johnson doet hiermee denken aan wat Republikeins presidentskandidaat Donald Trump ook al uithaalde. Hij liet journalisten hardhandig de zaal uitzetten en gedraagt zich wel eens erg brutaal tegen moderatoren op debatten. (SD)