De Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft berichten in de Italiaanse media ontkend dat er een tienermeisje aanwezig zou zijn geweest op feestjes in zijn villa. Dat meldt het persagentschap Reuters.

Verschillende kranten hadden geschreven dat een 17-jarige Marokkaans meisje dat illegaal in Italië is verschillende malen op feestjes van Berlusconi zou zijn opgedoken. Ze beweert daarvoor benaderd te zijn door Emilio Fede, een 70-jarige presentator van een nieuwsprogramma bij één van de televisiezenders van Berlusconi.

Volgens de Italiaanse pers zou er een strafrechterlijk onderzoek naar Fede lopen wegens vermeend ronselen van prostituées. Hij ontkent echter dat hij het meisje heeft voorgesteld aan de premier. Berlusconi zelf ontkent dat hij met haar seks zou gehad hebben.

De Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft berichten in de Italiaanse media ontkend dat er een tienermeisje aanwezig zou zijn geweest op feestjes in zijn villa. Dat meldt het persagentschap Reuters.Verschillende kranten hadden geschreven dat een 17-jarige Marokkaans meisje dat illegaal in Italië is verschillende malen op feestjes van Berlusconi zou zijn opgedoken. Ze beweert daarvoor benaderd te zijn door Emilio Fede, een 70-jarige presentator van een nieuwsprogramma bij één van de televisiezenders van Berlusconi.Volgens de Italiaanse pers zou er een strafrechterlijk onderzoek naar Fede lopen wegens vermeend ronselen van prostituées. Hij ontkent echter dat hij het meisje heeft voorgesteld aan de premier. Berlusconi zelf ontkent dat hij met haar seks zou gehad hebben.