Een 73-jarige man heeft donderdag vijf mensen doodgeschoten en daarna de hand aan zichzelf geslagen in de Amerikaanse staat Arizona. Onder zijn slachtoffers zijn de advocaat en enkele vrienden van zijn ex-vrouw. Volgens Amerikaanse media was de man depressief door zijn echtscheiding.

De man, geïdentificeerd als Carey Hal Dyess, werd dood teruggevonden in zijn zilveren Mazda nabij een autosnelweg, meldt de lokale krant Yuma Sun. De schotwonden doen vermoeden dat hij zijn wapen tegen zichzelf heeft gebruikt.

Advocaat

De moorden gebeurden op verschillende tijdstippen in en rond het district Yuma, in het uiterste westen van Arizona. Naar verluidt had Dyess omstreeks 5 uur 's ochtends al iemand neergeschoten. Die persoon verkeert in kritieke toestand.

Enkele uren later trok hij naar het kantoor van Jerrold Shelley, de advocaat die zijn ex-vrouw bijstond tijdens hun scheiding in 2006. Dyess beval een medewerker van de advocaat om dekking te zoeken en schoot Shelley dood.

De andere vier moorden vonden plaats in en rond de stad Yuma. Volgens de politie pleegde Dyess ongeveer 6 uur na de eerste schietpartij zelfmoord. (KVDA)

Een 73-jarige man heeft donderdag vijf mensen doodgeschoten en daarna de hand aan zichzelf geslagen in de Amerikaanse staat Arizona. Onder zijn slachtoffers zijn de advocaat en enkele vrienden van zijn ex-vrouw. Volgens Amerikaanse media was de man depressief door zijn echtscheiding. De man, geïdentificeerd als Carey Hal Dyess, werd dood teruggevonden in zijn zilveren Mazda nabij een autosnelweg, meldt de lokale krant Yuma Sun. De schotwonden doen vermoeden dat hij zijn wapen tegen zichzelf heeft gebruikt. Advocaat De moorden gebeurden op verschillende tijdstippen in en rond het district Yuma, in het uiterste westen van Arizona. Naar verluidt had Dyess omstreeks 5 uur 's ochtends al iemand neergeschoten. Die persoon verkeert in kritieke toestand. Enkele uren later trok hij naar het kantoor van Jerrold Shelley, de advocaat die zijn ex-vrouw bijstond tijdens hun scheiding in 2006. Dyess beval een medewerker van de advocaat om dekking te zoeken en schoot Shelley dood. De andere vier moorden vonden plaats in en rond de stad Yuma. Volgens de politie pleegde Dyess ongeveer 6 uur na de eerste schietpartij zelfmoord. (KVDA)