Het incident vond plaats op Exhibition Road in South Kensington, nabij het Natural History Museum. Volgens een getuige waren er op dat moment al veel politieagenten aanwezig op straat. "Ik kwam uit de metro South Kensington en plots hoorde ik een politieagente roepen. Iedereen begon in paniek weg te lopen", zei een getuige aan AFP.

Elf gewonden werden ter plaatse verzorgd, vooral voor verwondingen aan het hoofd en benen, negen van hen liggen in het ziekenhuis. Dat schrijft de London Ambulance Service op Twitter.

Volgens Scotland Yard gaat het om een ongeval en geen terroristische daad.

Het incident vond plaats op Exhibition Road in South Kensington, nabij het Natural History Museum. Volgens een getuige waren er op dat moment al veel politieagenten aanwezig op straat. "Ik kwam uit de metro South Kensington en plots hoorde ik een politieagente roepen. Iedereen begon in paniek weg te lopen", zei een getuige aan AFP. Elf gewonden werden ter plaatse verzorgd, vooral voor verwondingen aan het hoofd en benen, negen van hen liggen in het ziekenhuis. Dat schrijft de London Ambulance Service op Twitter.Volgens Scotland Yard gaat het om een ongeval en geen terroristische daad.