De drie vrouwen bevinden zich volgens de Amerikaanse media in goede fysieke gezondheid. Amanda Berry werd ontvoerd in 2003, toen ze zestien was. Een jaar later verdween de veertienjarige Gina Dejesus. Michelle Knight was twintig toen ze in 2002 plots van de aardbodem verdween.

Alle drie werden aangetroffen in Cleveland (Ohio) en zijn voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. Een 52-jarige verdachte is gearresteerd. Minstens één van de vrouwen heeft een baby.

Onbeantwoorde vragen

"Ik hoorde geschreeuw", zei een buur die zich aan de lokale televisiezender NewsNet5 allen als 'Charles' wilde identificeren. "Vervolgens zag ik een meisje als een gek wegrennen met een baby. Ze zei: 'Je moet me helpen, ik zit hier al een hele tijd.'"

Charles, die aanvankelijk dacht dat hij te maken had met een geval van partnergeweld, verwittigde de politie. Die zegt dat ze nog veel onbeantwoorde vragen heeft over de zaak.

Graafwerken

Het onderzoek naar de verdwijning werd vorig jaar heropend toen een gevangene zei dat hij wist waar Amanda Berry begraven was. Die tip bleek na graafwerken vals en leverde de liegende bajesklant meteen 4,5 jaar extra op.

"Ik ben dankbaar dat Amanda Berry, Gina DeJesus en Michelle Knight levend zijn teruggevonden", zei Frank Jackson, de burgemeester van Cleveland.

De drie vrouwen bevinden zich volgens de Amerikaanse media in goede fysieke gezondheid. Amanda Berry werd ontvoerd in 2003, toen ze zestien was. Een jaar later verdween de veertienjarige Gina Dejesus. Michelle Knight was twintig toen ze in 2002 plots van de aardbodem verdween. Alle drie werden aangetroffen in Cleveland (Ohio) en zijn voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. Een 52-jarige verdachte is gearresteerd. Minstens één van de vrouwen heeft een baby. Onbeantwoorde vragen "Ik hoorde geschreeuw", zei een buur die zich aan de lokale televisiezender NewsNet5 allen als 'Charles' wilde identificeren. "Vervolgens zag ik een meisje als een gek wegrennen met een baby. Ze zei: 'Je moet me helpen, ik zit hier al een hele tijd.'" Charles, die aanvankelijk dacht dat hij te maken had met een geval van partnergeweld, verwittigde de politie. Die zegt dat ze nog veel onbeantwoorde vragen heeft over de zaak. Graafwerken Het onderzoek naar de verdwijning werd vorig jaar heropend toen een gevangene zei dat hij wist waar Amanda Berry begraven was. Die tip bleek na graafwerken vals en leverde de liegende bajesklant meteen 4,5 jaar extra op. "Ik ben dankbaar dat Amanda Berry, Gina DeJesus en Michelle Knight levend zijn teruggevonden", zei Frank Jackson, de burgemeester van Cleveland.